Met elkaar, voor elkaar én voor anderen

Inner Wheel Nijmegen in coronatijd

Helaas konden veel van onze activiteiten na 12 maart niet meer doorgaan. Afgelast werd bijvoorbeeld onze modeshow in mei, waardoor we geen geld voor ons goede doel de Voedselbank bij elkaar konden krijgen. Onze excursie naar de Millingerwaard in april werd afgezegd en de komende bijeenkomst op onze vaste eerste donderdag van de maand, dus van 7 mei, gaat ook niet door.
De zesjes komen ook niet bij elkaar. Maar dat wil niet zeggen, dat we geen contact meer hebben met elkaar. Via mail, appen en telefoon houden we elkaar op de hoogte van ons wel-en-wee in coronatijd. Er is een “schrijf-estafette” van start gaan, waarin drie leden per week het een en ander vertellen aan de andere leden over hun dagelijkse dingen (via email). Het bestuur vergadert heel eigentijds via Zoom.
Ons “rode doosje”, dat altijd tijdens bijeenkomsten rond gaat en dan rijkelijk gevuld wordt door de leden met contanten, zal nu hopelijk toch via internetbankieren de broodnodige donatie voor de Voedselbank gaan opleveren.
Ik wens iedereen veel kracht en positiviteit toe in deze crisis. Het vriendinnen-netwerk van Inner Wheel zal hierbij van grote waarde zijn. We blijven in contact!

Carla van Amerongen, president